skip to Main Content

Pastor -inriktning unga, 75-100%

Har du en längtan att hjälpa tonåringar och unga vuxna att växa i sin tro? Brinner du för att utrusta ledare bland barn och unga? Vi söker Pastor – inriktning unga, 75-100% som tillsammans med församlingens ideella ledare vill leda och utveckla arbetet bland barn och unga.

Det här får du arbeta med
Du arbetar för att församlingens vision förverkligas, med särskilt fokus på ungdomar, unga vuxna, barn och deras familjer. Detta genom att arbeta med ledarutveckling, predikan och undervisning samt ledarkontakter. Du kommer tillsammans med frivilliga ledare och pastorskollegor ta ansvar i tonår, gudstjänster, bönegrupper, konfirmation, scouter, gymnasie- och högskolekontakt, diakoni, läger, ekumeniskt samarbete i regionen m.m.


Om oss
Värnamo Alliansförsamling är en frikyrkoförsamling ansluten till Svenska Alliansmissionen. Församlingens vision är Tillsammans vill vi visa Värnamo vem Jesus är. Idag består församlingen av drygt 400 medlemmar i alla åldrar. Hos oss arbetar Pastor – församlingsföreståndare samt Pastor – inriktning diakoni och familj. Nu söker vi ytterligare en medarbetare i teamet, Pastor – inriktning unga. Förskolan Kompassen finns också i församlingens regi.

Du som söker tjänsten
Vi söker dig som har en pastorsutbildning. Du bör ha erfarenhet av arbete med barn och unga. Du har ett hjärta för barn, ungdomar och deras föräldrar. Vi söker dig som har förmåga att utveckla verksamheten bland unga vuxna, ungdomar och barn. Du trivs med föräldrakontakter och har förmåga att samarbeta och möta och skapa relationer med alla åldrar. Du har passion att vägleda och inspirera ledare i våra verksamheter bland barn och unga. Som person är du lugn och trygg och har förmågan att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Frågor om tjänsten
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till:
Pastor och föreståndare Henrik Sjöholm, tel 070-398 51 74
Representant personalutskottet Anneli Forsgren, tel 072-270 26 81

Ansökan
Ansök med personligt brev och CV. Intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan till ansokan@varnamoallians.se

Utdrag ur belastningsregistret kommer att krävas innan en ev. anställning. Tillsvidareanställning, 75-100%. Tillträde efter överenskommelse.
Välkommen med din ansökan!

Back To Top