skip to Main Content

Gudstjänster

Varmt välkommen att fira gudstjänst med oss!

I Värnamo Allianskyrkan firar vi gudstjänst nästan varje söndag året om. Våra gudstjänster är vanligtvis kl 10 på förmiddagen.

Varje gudstjänst är unik men vanligtvis har vi följande inslag. Vi börjar gudstjänsten med inledning och musik, strax därefter får barnen sin speciella stund under gudstjänsten: ”Väskan”- där vi berättar om något från Bibeln där barnens perspektiv står i centrum. Sedan blir det mer sång både tillsammans och av medverkande sångare. Det är alltid en predikan med undervisning från Bibeln och vi avslutar våra gudstjänster med en stund då man kan vara med och sjunga lovsång, be och få förbön, tända ljus och reflektera.

Efter att vi har haft ”Väskan” finns det möjlighet för barn mellan ca 4 och 12 års ålder att gå till söndagsskolan Äventyret, och för de allra minsta barnen(under 4år) finns en lekhörna i anslutning till kyrksalen där de kan leka i förälders sällskap. Efter gudstjänsten är alla varmt välkomna att fika och dela gemenskapen kring fikaborden i serveringsvåningen.

Ännu en gång -varmt välkommen till Allianskyrkan!

Det går även att ta del av våra YouTube-sända gudstjänster på:

Värnamo Allianskyrkans Youtube

eller via närradion FM 98,1 Söndagar kl. 10.00 & 20.00, samt tisdagar kl 18.00.

Back To Top